dijous, 29 de setembre de 2011

Conjunt de conferències adreçades al professorat de matemàtiques de les diferents etapes educatives

Els propers mesos d’octubre i novembre Creamat organitza un conjunt de conferències adreçades al professorat de matemàtiques de les diferents etapes educatives. 

Per aquest mes d’octubre la programació és la següent:
  • El dia 5 d’octubre Carme Burgués, professora de Didàctica de les Matemàtiques de la Facultat de Formació del Professorat de la Universitat de Barcelona, donarà una conferència sota el títol Constant o variable, el canvi depèn de tu. Relacions i canvi, un bloc fonamental del currículum. (Sala d’actes del Departament d’Ensenyament, 18:00). Aquesta conferència es repetirà a Tarragona el 19 d’octubre (Sala d'actes de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la URV. 17:30). Per l’organització d’aquesta darrera conferència comptem amb la col·laboració dels Serveis Educatius de Tarragona.
  • El 19 d’octubre Àngel Alsina, professor de Didàctica de les Matemàtiques de la Universitat de Girona, ens parlarà sobre Contextos de vida quotidiana per aprendre matemàtiques a l'Educació Infantil. (Sala d’actes del Departament d’Ensenyament, 18:00). La conferència es tornarà a fer a Girona, durant aquest mes però amb data encara per concretar, per inaugurar els Serveis Educatius de Girona, que també estan col·laborant en l’organització.
  • El 26 d’octubre David Barba, especialista en formació permanent de mestres i professor del Departament de Didàctica de les Matemàtiques de la UAB, i Cecilia Calvo, doctora en Didàctica de les Matemàtiques i      professora de Secundària, faran la primera conferència, d’un cicle de tres, en el que es reflexionarà sobre el càlcul a l’educació primària. La primera conferència porta com a títol Aritmètica abans dels algorismes: Càlcul a Cicle Inicial. (Sala d’actes del Departament d’Ensenyament, 18:00)
Properament penjarem la programació del mes de novembre.

A la web del creamat també es pot trobar més informació.
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada